Basında KAMER

Basında KAMER

Kategoriler

Basında KAMER

SES Yılın Kadınları 2023 Yaşam Boyu Başarı Ödülü: KAMER Vakfı

KAMER Vakfı SES Yılın Kadınları 2023 Yaşam Boyu Başarı ödülünün sahibi oldu.


Claudia Roth'un KAMER Ziyareti

Alman Federal Hükümeti Kültür ve Medyadan Sorumlu Devlet Bakanı Claudia Roth KAMER Vakfı Adıyaman temsilciliğinin 32. çadır kentte bulunan çadırını ziyaret etti.


KAMER Türkiye'nin 23 İlinde Kadınların Yanında

KAMER Vakfı, kadına yönelik şiddetle mücadele eden ve kadının insan hakları için çalışmalarına devam ediyor.


KAMER ile Şoförler Odası arasında “Şiddeti Frenliyoruz” Protokolü İmzaladı

Kamer Vakfı Kızıltepe Temsilciliği İle Mardin Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.


Gaziantep'te Taksicilere Eğitim Verilecek

KAMER Gaziantep Şubesi ile Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında iş birliği içerisinde odaya bağlı çalışan taksi şoförleri, durakları ile eğitim ve farkındalık eğitimleri verilecek


KAMER Vakfı ile Şoförler Odası Arasında İş Birliği Protokolü

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği, KAMER Vakfı Bitlis Temsilciliği ile Bitlis Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında “Şiddeti Frenliyoruz, sınırları çiziyoruz” iş birliği protokolü imzalandı.


Şiddeti Frenliyoruz Sınırları Çiziyoruz

KAMER Vakfı Iğdır Temsilciliği ile Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında “Şiddeti Frenliyoruz, sınırları çiziyoruz” iş birliği protokolü imzalandı.


Şiddete Karşı Birlikte Güçlüyüz

Kadınlara, kız çocuklarına ve kırılgan gruplara yönelik şiddetle mücadele eden sivil toplum kuruluşları, 16 Günlük Aktivizm kampanyası kapsamında şiddetle nasıl mücadele ettiklerini anlattı.



L’Oréal Grup’un sürdürülebilirlik fonundan KAMER Vakfı’na 1.4 Milyon TL hibe

KAMER Vakfı, L’Oréal Grup global sürdürülebilirlik fonundan 1.4 Milyon TL hibe almaya hak kazandı ve Türkiye’nin 20 farklı ilinde, içlerinde mültecilerin de bulunduğu dezavantajı durumdaki 33.000’den fazla kadına ulaştı.



KAMER'den Kız Olmak, Oğlan Olmak El Kitabı

Bianet: Kitap, kız ve oğlan çocuklarının özgürce yetiştirilmesine engel olan toplumsal önyargıları gözler önüne sermek, her cinsten çocuğun yeteneğini geliştirebilmesi için nasıl davranmamız gerektiğinin ipuçlarını vermeyi amaçlıyor.


Bu İki Erkeğe Kulak Verin: ‘Erkekler Olarak Biz Hükmettiğimizi Sanıyoruz Ama...’

Hürriyet Gazetesinden Zeynep Bilgehan'ın KAMER'in erkek çalışmalarıyla ilgili haberi.


Girne Amerikan Üniversitesi'nden KAMER Vakfı Aracılığıyla Mardin'de Okul Öncesi Eğitime Destek

Bu yılın kermes gelirleri KAMER Vakfı aracılığıyla Mardin’in Çıplaktepe ve Bereketli İlkokullarının anasınıflarının ihtiyaçlarının karşılanması için kullanıldı.


Çocukluk Çağı Cinsel İstismarı Konuşulurken 2016'da Yazılmış Bir Yazı

Nebahat Akkoç: Cinsiyet ayrımcılığını yeniden üreten, şiddeti körükleyen nedenleri ortadan kaldırmak için işe çocuklardan başlamaktan başka şansımız yok


Kadına Şiddette Suçlu Kim? Aile? Devlet? Toplum? Hepimiz?

Çiçek Tahaoğlu KAMER’in Suçlu Kim? projesini yazdı. “KAMER sordu: Yeni düzenlemeler yapıldı, yasalar değiştirildi. Buna rağmen, kadına yönelik şiddet neden giderilemiyor?”


Kadınlar Soruyor ve İfşa Ediyor: Suçlu Kim?

Begüm Baki KAMER'in Suçlu Kim? projesini Güncel Hukuk Dergisi için yazdı.