KAMER Gaziantep Şubesi Fatma Şahin'i ziyaret ettiler.

KAMER Gaziantep Şubesi Fatma Şahin'i ziyaret ettiler.

Çalışmalarımız / Tamamlanan Projelerimiz / Kadın Hakları İnsan Haklarıdır

KAMER Gaziantep Şubesi Fatma Şahin'i ziyaret ettiler.

KAMER VAKFI Gaziantep Şubesi'nin yürüttüğü ve Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından finanse edilen "Kadın Hakları İnsan Haklarıdır" projesi kapsamında Gaziantep, Erzurum, Şanlıurfa, Trabzon, Kırşehir ve Nevşehir illerinden gelen kadınlar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

KAMER Vakfı Başkanı Nebahat Akkoç ve KAMER Vakfı Gaziantep Şube Başkanı F. Aynur Yıldıran projenin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Projenin ileriki dönemlerdeki faaliyetlerinde ortak adımlar atılması kararlaştırıldı.

Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin de ortağı olduğu "Kadın Hakları İnsan Haklarıdır" projesi kapsamında altı ilde yapılacak ve Gaziantep'de gerçekleştirilen Sığınma Evleri deneyiminin paylaşılacağı toplantılara bizzat katılma sözü verdi. Projenin diğer ortağı olan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı'ndan A. Ufuk Sezgin de ziyarete katıldı. 

Görüşmede kadın sorunları ve kadınlara yönelik diğer projelerden de bahsedildi. Şahin’e KAMER Vakfı üyeleri ve gönüllüleri tarafından yapılan el işlemesi hediyeler takdim edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, KAMER Vakfı temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde Gaziantep’te yerel yönetimin kadın dayanışması ile Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atılacağını belirtti.